Vinkkejä blogiin ja blogin pitämiseen

Heippa! Alla on vaihe vaiheelta etenevät ohjeet siitä, miten blogia EI kannata tehdä. Tässä artikkelissa kerrotaan blogin pitämisestä, sen sisällöstä, lukijoista ja hieman blogin ulkonäöstä. Toivottavasti nautit artikkelista ja opit ainakin jotain uutta!💚

1.Avaa joku,aivan sama,mikä blogialusta. Päätä blogille nopeasti joku joko sekava tai tooooodella pitkä nimi, joka ei liity LAINKAAN blogisi aihepiiriin.

2. Kirjoita ensimmäinen artikkeli. Älä MISSÄÄN tapauksessa panosta sisältöön! Kukaan EI saa ajatella, että panostaisit tekstiili tai blogisi ulkonäköön
3. Mene keskustelu24:jään ja avaa mikä tahansa keskustelusivu. Mene kerskailemaan saavutuksillasi ja blogillasi. Älä unohda valehdella! Laita blogisi linkki mukaan!
4.Kun joku sitten joskus löytää blogisi, niin kerskaile lisää ja tee vasta sitten toinen artikkeli. Mene kerskailemaan saavutuksillasi lisää kaikkialla ja kiinnitä ympäri kaupunkia julisteita blogistani. Muista uhkailla!
5. Kun kahden viikon jälkeen kukaan ei ole tullut blogiisi masennut ja jätät blogin ja sen kaksi ainoaa artikkelia nettiin ja menet ryyppäämään baariin ja kerskailemaan saavutuksillasi lisää.

Älä tee näin! Tee mielummin näin!⬇️

  1. Perusta blogi tarkoin harkitsemaasi blogialustaan. Perusta ulkonäköön! Tee muutama artikkeli jA julkaise ne. 
  2. Panosta artikkeleihisi ja tee niistä hyviä ja kiinnostavia. Lisää kuvia/ kuva, joka LIITTYY AIHEESEEN!
  3. Voit lisätä blogisi Blogit.fi palveluun. Kerro blogistasi ystäville, mutta älä puhua pölötä siitä koko ajan tai kerskaile asioista.
  4. Postaa usein, mutta älä postaa liian lyhyitä tai täynnä liiba laata olevia artikkeleja. Muista tarkistaa oikeinkirjoitus! 

5. Älä luovuta! Muista yrittää jA tehdä parhaasi! Älä lopeta, vaikka lukijoita ei heti tulisikaan!😉

Artikkelin sisältö tiivistettynä:

  • Älä kerskaile blogillasi. Saat toki kertoa siitä, mutta ihmiset taatusti kyllästyvät höpötykseesi!
  • Jaa panostettua sisältöä ja pidä sisältö aihealueessa! Jotkut blogit, joiden sisältö vaihtelee, menestyy, mutta melko harva jaksaa lukea niitä paljoa.
  • Yritä sitkeästi! Yritys ja pitkäjänteisesti yrittäminen palkitaan! Älä siis masennu, vaikka lukijoita ei aluksi ala virrata ovista ja ikkunoista.

Toivottavasti näistä oli apua ja sait uusia vinkkejä ja ideoita blogin luontiin, sisältöön ja tietysti hieman blogin mainostamiseen! Ensi kertaan! 

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *