Yleisiä haukkumasanoja

”Narsisti!” tai ”homo!” Yleisimmät haukkumasanat. Näitä sanoja viljellään usein ja kaikkialla. Oikeastaan aika harva on homo tai narsisti. Näitä sanoja käytetään usein ja edes ajattelematta, mitä ne merkitsevät.

Homo

Homo on nykyään TODELLA suosittu haukkumasana. Jos sattuu piirtämään sateenkaaren tai pitää sateenkaaren väristä paitaa, niin jo sillä saa biin maineen. Homot ovat ihmisiä, eikä heitä saa haukkua tai kohdella kaltoin. Olen itse hetero, enkä mitenkään erityinen. Minusta hyvä sääntö on se, että miettii, haluaako itse kuulla sen asian, mitä on sanomassa toiselle. Tietenkään kukaan ei toivo tulipaloa tai onnettomuutta, mutta ne ovatkin oma luokkansa.

Narsistit

En ole itse asiassa perehtynyt naristeihin hirveästi, mutta olen kyllä lukenut muutaman artikkelin. Narsistit ovat usein itsekkäitä ja haluavat kohottaa itsensä muiden yläpuolelle. Usein, jos sattuu kerran kehumaan itseään, niin saa narsistin maineen.

Asiat ovat esillä

Lähivuosina homoja ja lesboja on ruvettu kunnioittamaan enemmän. Se on hyvä muutos, vaikka paljon asioita on vielä tekemättä. Muista, että pienikin apu on apu ja jokainen hiukkanen lasketaan mukaan lopputulokseen.

 

Yksi kommentti artikkeliin “Yleisiä haukkumasanoja

  1. narsismi on totta tosiaan kärsinyt inflaation. keittiöpsykologina on kuitenkin helppoa nähdä, mistä sellainen johtuu.

    koko kulttuurimme on narsismin ja heidän hovinsa läpäisemää. itse näen narsismia kaikkialla, sillä se on meissä jokaisessa läsnä. toiset ovat vain rehellisiä kusipäitä, mutta sitten on se pieni osa, jotka ovat aitoja, empatiakyvyttömiä, suureellisia, valheellisia, myrkyllisiä narsisteja.

    näiden ihmisten ympärillä pyörii kokonainen joukko ihmisiä, jotka mahdollistavat narsistin vallan. ongelmamme eivät ehkä ole varsinaisesti ne narsistit vaan ne, jotka toimivat käskystä.

    oletko sattumoisin katsonut elokuvaa ”wizard of oz”?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *